Stichting Poporganisatie Breda, kortweg POB, richt zich primair op het ondersteunen van popmuzikanten uit Breda en omgeving. Om een optimaal levendig popklimaat te krijgen en te houden heeft POB de volgende drie functies op haar agenda staan:
 
1. Presentatie
POB organiseert popmuziekactiviteiten, waarop lokale pomuzikanten zich kunnen presenteren aan een publiek. Dit biedt muzikanten de mogelijkheid om podiumervaring op te doen. Het voorzien in optreedmogelijkheden draagt bij aan een beter popklimaat in de stad Breda.
 
2. Kweekvijver en educatie
Vanuit deze functie wil POB popmuzikanten uit de regio Breda zowel artistiek als zakelijk ondersteunen. POB wil een ontmoetingsplaats bieden voor muzikanten om zo muzikaal talent te signaleren en te inspireren.
 
3. Informatie
POB ondersteunt en adviseert muzikanten op zakelijk, organisatorisch en artistiek gebied. Verder zorgt POB voor de informatievoorziening naar het publiek, zodat deze op de hoogte zijn van optredens en activiteiten.

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.