Aline Hildernink en There There trakteren op lied

Hoe kan Koningsspelen Breda nog beter muzikaal omlijst worden dan met een eigen Koningsspelenlied? Singer/songwriter Aline Hilderink schreef samen met de neo new wave band There There voor de stad Breda het Koningsspelenlied genaamd Dansen Op De Beat. Ze leerden elkaar kennen tijdens het muziekproject December Tapes, van waaruit deze samenwerking is ontstaan. Dansen Op De Beat is in opdracht van het Jeugdsportfonds Breda en Jeugdcultuurfonds Breda gemaakt. Op de website is het lied én een sing-a-long versie te vinden.
 

See video

 
Op vrijdag 21 april 2017 geven de drie Bredase wethouders Paul de Beer, Patrick van Lunteren en Miriam Haagh het startsein aan de Koningsspelen in Breda. Tijdens het vijfjarig jubileum van dit sportieve festijn wordt goed uitgepakt in de gemeente Breda. Naast alle eigen sportieve activiteiten op de basisscholen van Breda organiseert Breda Actief in samenwerking met Jeugdsportfonds Breda, Teamplay@NAC, Deltalent, Stichting BAS en de Gemeente Breda: de Koningsspelen Breda voor 28 Bredase basisscholen. In totaal werken er tot nu toe 46 organisaties, sportaanbieders en opleidingen samen aan het sportieve Oranjefeest.
 
koningsspelen breda

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.