Punkrock heerst bij Claiming The Crown op Koningsnacht

Alweer de 8e editie van het jaarlijkse mini festival Claiming The Crown staat voor de deur. Op Koningsnacht, woensdag 26 april 2017, staat de zaal van Publieke Werken in Breda wederom in het teken van punkrock met optredens van Harsh Realms, March, Coma Commander (BE) en Code Of Conduct. Deze avond zal tevens in het teken staan van de release van de nieuwe Split 7" van Harsh Realms en Coma Commander, welke verschijnt via Shield Recordings en Lost Youth Records.Harsh Realms (Debbie Schoone)Een speciale show van lokale punkrockhelden Harsh Realms: namelijk de releaseshow van hun nieuwe 7" Split met Coma Commander! Gelukkig gewone jongens gebleven na de verworven sterrenstatus van optredens met o.a. The Offspring. Voor de 3e keer op Claiming The Crown, verwacht nieuwe songs, oude hits, mega circlepits.
March
Sinds de release van debuutalbum Stay Put! zijn ze niet meer weg te denken uit de punkrock scene. Herpakt na een bandledenwisseling gaan ze harder dan ooit. Tijdens CTC de eerste show in hometown Breda in de nieuwe line-up. Nu met looks beter dan ABBA!
Coma Commander
Coma Commander heeft zich vernoemd naar een groupie gespecialiseerd in comazuipen. Ook voor hen is het natuurlijk de releaseshow van de 7" met Harsh Realms. Afgelopen jaar stonden ze o.a. op Groezrock en Punkrock Riot. Deze Vlamingen zullen op Koningsdag met een kater naar het werk moeten.Code Of Conduct (Max Frenchfries)Code of Conduct zijn gefrustreerde kantoorpikkies. Voormalige bandleden van Dirty Bastards en Delychees breken los uit de dagelijkse sleur. Diep vanbinnen zijn deze kantoormedewerkers nog steeds keiharde punkrockers!
Claiming The Crown-festival met Harsh Realms, March, Coma Commander (BE) en Code Of Conduct. Koningsnacht, woensdag 26 april 2017, Publieke Werken, St. Annastraat 12 te Breda. Deuren open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur, entree 5 euro aan de deur.
 
claiming the crown

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.