Teufel en Studio Solo combineren krachten

Studio Solo is een samenwerking met Teufel aangegaan, een van de grootste Duitse fabrikanten van audioproducten. In december van het afgelopen jaar opende eigenaar Bram Schouw zijn nieuwe locatie in Breda en nog geen maand later wordt de muzikale samenwerking met het gerenommeerde Teufel beklonken. Dat Teufel is begaan met artiesten en talent werd al duidelijk door de betrokkenheid bij ‘De Grote Prijs van Nederland’. Hier voegt Teufel nu een endorsement aan toe. Een unicum, want Studio Solo is hiermee de eerste Nederlandse studio die wordt voorzien van Teufel-speakers en -koptelefoons.
Bram Schouw / Studio Solo
“Om kwalitatief krachtige muziek te kunnen produceren, is het belangrijk elk onderdeel goed te kunnen waarnemen”, vertelt Bram Schouw. “Eind vorig jaar hebben we een studioruimte geopend waarin we veel tijd aan de akoestiek hebben besteed. Door het toevoegen van Teufel- speakers en -headphones zijn we in staat onze muzikale producties naar een hoger niveau te brengen.” Naast de toplijn Definion 5-speakers die een breed stereobeeld, vol en helder laag en sprankelend hoog weergeven, is de studio ook voorzien van de Ultima Mk2. Dit is de meest verkochte speakerset van Teufel. Tijdens de opnames maken artiesten gebruik van de Teufel Massive, een koptelefoon met gesloten ontwerp die ervoor zorgt dat artiesten zichzelf veel beter kunnen terughoren.
 

See video

 
Om de samenwerking te vieren, biedt Studio Solo een speciale introductieactie voor muzikanten en producers die hun eigen sound willen onderzoeken, creëren en vastleggen. Willen artiesten zelf een keer de speakers of de headphones ervaren, kunnen zij met Studio Solo een afspraak maken.
 
studio solo

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.