T-Strijd 2018, schrijf je nu in!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: T-Strijd, de jaarlijkse bandwedstrijd van poppodium Gebouw-T, is weer opzoek naar talent uit regio West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. Bands met een geheel eigen repertoire en klaar voor een groter publiek kunnen zich vanaf nu inschrijven. Eerder dit jaar wist MacSwordfish zich tot winnaar te laten kronen, en ging The Vision Of Johanna er met de Publieksprijs vandoor.
MacSwordfish
De bandwedstrijd, T-Strijd, zal bestaan uit 4 voorrondes, een halve finale en finale. Uit alle inzendingen zullen 16 bands gekozen worden, door een professionele jury, die door zullen gaan naar de 4 voorrondes. Uiteindelijk zullen 4 bands doorgaan naar de finale, waarin zij opnieuw tegen elkaar zullen strijden om de winst. De winnaar van T-Strijd maakt kans op fantastische prijzen: studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of tijdens het Op de T Festival. Op dit moment zijn de inschrijvingen geopend voor een nieuwe ronde T-Strijd! Inschrijven kan tot 1 november 2017 door hier te klikken.

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.