Grand Theatre het toneel van December Tapes 2017

Na twee succesvolle edities in een drukbezochte grote zaal van de Mezz, komt December Tapes terug in een nieuwe vorm. Dit jaar gaat het plaats vinden op een prachtige nieuwe locatie: Grand Theatre Breda. Vroeger een theater, bioscoop en nu een bijzondere boekhandel. Op zaterdagavond 9 december 2017 wordt Grand Theatre het toneel voor December Tapes 2017.
December Tapes
“Het Grand Theatre is een adembenemende locatie die bijzonder goed past bij ons concept. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat December Tapes 2017 hier mag plaatsvinden.” aldus initiatiefnemer Joep Gudde van December Tapes. In tegenstelling tot de eerste twee jaren wordt deze editie geen gezamenlijk album opgenomen. Dit jaar ligt de focus op de samenwerkingen tussen de bands in de vorm van tributes naar de grote popartiesten. Het resultaat van deze samenwerkingen kun je komen ervaren op 9 december. December Tapes is trots op de line-up van dit jaar. Op het affiche staan Tom Neven, Kiki Mettler, There There, Aline Hilderink, Steev, Anne Nederhoed, Delusionals, The Martial, Frantic en Little Symphonies. Met de eerste twee edities werd in totaal een bedrag van € 6.100,- opgehaald voor het Jeugdcultuurfonds Breda. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar een lokaal goed doel, welke op een later moment bekend wordt gemaakt.

December Tapes, georganiseerd door Memory Serves, is een jaarlijkse samenwerking van muzikanten uit de regio Breda die samen een avond presenteren op een concertlocatie waarbij de opbrengst naar een lokaal goed doel gaat. Zo biedt December Tapes lokaal talent een podium om zijn kunsten te presenteren aan een groot publiek.
 
december tapes

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.