Bij 't Hart van Breda bent u vrijwel op ieder tijdstip van de dag welkom om te schuilen voor de winterse kou of in de zomer op het heerlijk terras tussen de bomen. Gezellig modern bruin café, door de week gezellig borrelen en in 't weekend is 't feest.
't T Huis is een eetgelegenheid in het Valkenbergpark waar de zon altijd schijnt. Een bijzondere plek in het centrum van Breda, waar iedereen het gehele jaar welkom is.
In maart 2015 heeft A-Broad, een multifunctionele muziekstudio, de deuren geopend in het voormalige laboratorium van de FAAM fabriek van suikerwerken aan de Liniestraat in Breda.
Altijd gezellig in Bel Air! Elke zaterdag live muziek vanaf 20.00uur.  
In steeds meer steden ontstaan stadsstranden, meestal met veel succes. Er zijn bijvoorbeeld prachtige voorbeelden in Amsterdam en (str)Antwerpen.
Achter de gevel van dit rustieke pand vind je meerdere vertrekken. Indrukwekkende ruimten, waar het verleden nog voelbaar is. Heden en verleden gaan in het café over tot een ongekende sfeer.
Geopend van dinsdag t/m zondag van 11.30 tot 17.00 uur en donderdag 11.30 - 22.00 uur.
Catch 22 is een gezellig cafe in het centrum van Breda, waar 11 bieren van de tap (waarvan 3 wisselende bieren) en meer dan 25 bieren op fles wordt geserveerd. Hiernaast kunt u ruim 20 whiskies proeven. Regelmatig treden er bands op of zijn er leuke evenementen.

Op de kaart

Javascript is required to view this map.
X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.