Sam's Recipe en Amanda van den Hil samen live

Zondagmiddag 19 maart 2017 kan het publiek weer genieten van een nieuwe editie van Borrelen Op De Maet Van in café Corenmaet. Sam's Recipe en Amanda van den Hil verzorgen deze middag de optredens, en zullen het publiek vermaken met liedjes en muziek die bij de sfeer van de zondagmiddag passen. Borrelen Op De Maet Van is de samenwerking tussen stichting Poporganisatie Breda (POB) en café Corenmaet die het publiek tijdens de zondagmiddagborrel om de week laat genieten van lokaal en regionaal muzikaal talent. De muzikanten zullen hun muziek in een semi-akoestische setting laten klinken, waarbij het publiek naast de muziek ook kan genieten van een drankje en een hapje. In café Corenmaet aan de Havermarkt 1 te Breda is iedereen vanaf 15.00 uur weer welkom om te komen kijken, luisteren en vooral te genieten. De entree geheel gratis.
Sam's Recipe
Sam’s Recipe is de naam van het Bredase duo bestaande uit zangeres Samira Bogaard en gitarist Joshua Bredow, beiden met de nodige professionele ervaring en een hoop enthou-jazz-me. Dit duo staat inmiddels bekend om het ten gehore brengen van de muziek van de Australische band Hiatus Kaiyote,maar ook nummers van D’Angelo, Robert Glasper en Lianne la Havas. Verwacht dus muziek die zich beweegt tussen de genres jazz, hiphop en neosoul. Samira en Joshua nemen de taak op zich deze nummers akoestisch te maken en een nog meer jazz-feel mee te geven. Ze spelen waanzinnig spannende nummers, Joshua’s creatieve invulling hiervan en het mooie stemgeluid van Samira maken dit tot een act die heel erg de moeite waard is om naar te luisteren!
Amanda van den Hil (Kaylian Harteveld)
De twintiger Amanda van den Hil is niet alleen een singer/songwriter, maar ook een sessiemuzikante. Ze studeert aan het conservatorium van Rotterdam, waar ze veel met haar eigen werk bezig is. Ze schrijft haar soulvolle popballads aan de piano, waarbij in de teksten altijd een boodschap zit of een ervaring die ze met haar toehoorders wil delen. Volgens Amanda is dat het mooiste aan het maken van muziek. Deze jonge zangeres haalt haar inspiratie van grote voorbeelden zoals Beyoncé en Billy Joel. Naast singer/songwriter is Amanda sinds kort ook lid van de formatie Totally Spice, een Spice Girls tribute band, en werkt ze daarnaast veel als backing vocaliste voor diverse andere artiesten, waaruit haar diversiteit en uiteenlopende interesse maar eens te meer blijkt.
 
POB en Café Corenmaet presenteren Borrelen Op De Maet Van Sam's Recipe en Amanda van den Hil, zondag 19 maart 2017 café Corenmaet, Havermarkt 1 te Breda, aanvang 15.00 uur en entree geheel gratis.

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.