Merel Simons live bij Zomerse POBHert

Op zaterdag 12 augustus 2017 zal de van origine Bredase singer/songwriter Merel Simons komen optreden tijdens een nieuwe editie van Zomerse POBHert. Het publiek kan komen genieten van live muziek in het café aan de Pasbaan 7 te Breda, waarbij de muziek is afgestemd op dat wat je op een zwoele zomerse avond mag verwachten; vol passie en gevoel, maar nooit te heftig of te hard! POB programmeert in én in samenwerking met café Het Hijgend Hert weer optredens van lokale en regionale singer/songwriters en semi-akoestische acts onder de noemer Zomerse POBHert. Aanvang optreden is 22.00 uur. Iedereen is welkom om te komen kijken, luisteren en genieten in het Hijgend Hert, want de entree is ook deze avond geheel gratis.
Merel Simons
Met haar gitaar en stem als enige wapen en haar kleine maar stoere akoestische liedjes heeft Merel Simons het Bredase publiek in de afgelopen jaren al vele malen stil weten te krijgen. Sinds enkele jaren speelt zij, om meer aan haar muziek toe te kunnen voegen, regelmatig met andere muzikanten samen. De steeds veranderende bezettingen zorgen iedere keer weer voor een frisse blik en een nieuwe draai aan haar nummers. Daarnaast is ze sinds enkele jaren ook de frontvrouw van polderbalkanband Amariszi, waarmee ze internationaal succes heeft en al door geheel Europa op de bühne heeft gestaan. En ook deze zomer heeft dit muzikale collectief al menig festival in Nederland aangedaan, en staan er sowieso nog wat optredens in Duitsland op het speelschema. Dit betekent overigens niet dat zij niet meer zo nu en dan gewoon solo achter de microfoon kruipt, en het publiek in haar eentje weet te vermaken, te inspireren en vooral te boeien. En dat doet ze maar wat graag in haar eigen vertrouwde Bredase binnenstad. Ze is zeker geen onbekende voor het podium van Het Hijgend Hert, maar het is al wel weer vijf jaar geleden dat ze daar haar liedjes ten gehore heeft gebracht. De hoogste tijd dus om het podium van Het Hijgend Hert vrij te maken voor Merel Simons én haar liedjes weer eens te laten klinken tijdens een nieuwe Zomerse POBHert!
 
POB en Het Hijgend Hert presenteren Zomerse POBHert met Merel Simons, zaterdag 12 augustus 2017, café Het Hijgend Hert, Pasbaan 7 te Breda, aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.