De Minstrelen- en Troubadourentocht trekt nu al meer dan vijf jaar aan het einde van het kalenderjaar door Breda. Bij deze muzikale kroegentocht is het nu niet het publiek maar juist de artiesten die van kroeg tot kroeg trekken, als waren ze ware Minstrelen en Troubadouren uit de Bredase Middel Eeuwen. Een tocht waarbij muzikanten opzoek gaan naar toehoorders bij de deelnemende kroegen, koffiehuizen, culturele huiskamers of andere passende locaties.
 
Per locatie zorgen de minstrelen en troubadouren een kwartiertje voor muzikaal vertier, waarna ze verder trekken naar de volgende locatie. En het publiek kan gewoon lekker blijven zitten, en krijgt zo in een paar uur tijd een indruk van wat deze jonge, locale, regionale en veel belovende artiesten met zeer diverse en muzikale achtergronden en ervaringen, heden ten dagen ten gehore brengen. Vergelijkbare tochten zijn na dit voorbeeld inmiddels ook succesvol door andere steden, zoals bijvoorbeeld Zundert en Hilversum, getrokken.
 
Je vindt ons ook op Facebook, klik hier.
 

See video
X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.