Speciale Friday On The Rocks met The Harvey Blom Band

Op vrijdag 28 april 2017 vindt er een speciale Friday On The Rocks plaats in café De Speeltuin te Breda. Deze avond staan er niet de gebruikelijk twee maar slechts één band op het podium; The Harvey Blom Band! Deze nieuwe bluesrockband zal het publiek muzikaal vermaken, met een optreden bestaande uit twee sets. POB en café De Speeltuin organiseren elke vrijdagavond Friday On The Rocks, om bands uit het uitgebreide rockgenre een kans te geven om hun bekendheid te vergroten én om hun bestaande fans te vermaken. Het café aan de Visserstraat 14 te Breda gaat om 21.00 uur open, aanvang van de eerste set is om 22.00 uur en de entree is wederom geheel gratis.
The Harvey Blom Band
Eind 2016 leerde gitarist Harvey Blom, die ooit in Breda actief was met de formatie Crossroads Experience waarin ook drummer Ramon van Gils zat die nu furore maakt met de neo new wave formatie There There, en zanger en multi-instrumentalist Stephen Wilkinson elkaar kennen, doordat ze regelmatig bij diverse jamsessies aanwezig waren en dus ook samen op het podium stonden. Na een aantal keren zo samen gespeeld te hebben werd het al snel duidelijk dat de muzikale klik tussen de twee groter was dan die jamsessies, en werd er besloten om de muzikale broederschap verder vorm te geven. Na korte tijd kwamen drummer Roel Bisschops en bassist Laurens Verdurmen, beide bekend van én actief in Charlie & The Welfare, op hun pad. Vanaf dat moment was The Harvey Blom Band een feit, en spenderen ze met z'n vieren zo veel mogelijk tijd in de oefenruimte of op het podium. Ze spelen lekkere blues en rock die heavy kan zijn maar ook zeker erg intiem. Deze band heeft de lef van ZZ Top, de drive van Rory Gallagher en de groove van Free! Op deze speciale Friday On The Rocks krijgen ze alle ruimte om zich muzikaal te doen gelden, en zullen ze zeker 2 sets spelen.
 
POB en café De Speeltuin presenteren Friday On The Rocks met The Harvey Blom Band, vrijdag 28 april 2017, Café De Speeltuin, Visserstraat 14 te Breda. Aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis.
 
the harvey blom band

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.