Speciale Friday On The Rocks met Power2

Op vrijdag 18 augustus 2017 vindt er weer een speciale Friday On The Rocks plaats in café De Speeltuin te Breda. Deze avond staat er slechts één band, en niet de gebruikelijk twee, op het podium; Power2! Deze rockband zal het publiek muzikaal vermaken, met een optreden bestaande uit twee sets gevuld met bekende rock songs. Friday On The Rocks is al jarenlang de muzikale samenwerking tussen café De Speeltuin en POB, waarbij bands die zich in het zeer brede rockspectrum begeven het podium betreden, en het publiek vermaken met heerlijke optredens. Ook op deze vrijdagavond is iedereen vanaf 22.00 uur weer welkom om te genieten van de optredens, want de entree is natuurlijk geheel gratis.
Power2
Strakke rock classics, hartstochtelijke bluesrock, scheurende vocals, herkenbare gitaarrifs, opzwepende drums en bas, dat is Power2. Vijf muzikanten uit Breda met een passie voor stevige muziek, maar dan weer niet van het niveau oordopjes verplicht. Ze kicken erop om covers te spelen waarbij je bij elk intro denkt: dat ken ik! Maar dan wel altijd met de kenmerkende Power2 sound. De playlist is net zo lang en dat 'ie breed is, en zo spelen ze onder andere nummers van ZZ Top, Herman Brood, Jimi Hendrix, Allman Brothers Band, Santana en Bad Company. Sinds 2013 hebben ze de legendarische rockzangeres Petra Hessing in de gelederen. Daardoor hebben ze nu een nóg breder repertoire. Denk aan de hits van bijvoorbeeld Heart, Mother’s Finest, Tina Turner en natuurlijk Melissa Etheridge. Power2 bestaat verder uit zanger en sologitarist Werner Brühns, zanger en slaggitarist Ralph Brühns, zanger en bassist Peter Bogaard en drummer Robert Giebels. Dit vijftal speelt bij elkaar opgeteld al ruim honderd jaar in allerlei bands. Sinds het ontstaan in 2008 hebben ze al vele optredens in Breda en de wijde omgeving gegeven, en stonden ze ongeveer een jaar geleden ook al op het podium van Friday On The Rocks in café De Speeltuin. Daarnaast traden ze al op vele andere locaties op, van kleine kroegjes tot aan grote festivals en van voor een handje vol fans tot aan een uitzinnige menigte onbekenden. Maar waar ze ook staan, ze laten het publiek altijd genieten en smachtend naar meer achter.
 
POB en café De Speeltuin presenteren Friday On The Rocks met Power2, vrijdag 18 augustus 2017, Visserstraat 14 te Breda. Aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis.
 
www.pwr2.nl

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.