Kom punkrocken met The Hearted en The Broken Anchors

Op vrijdag 11 augustus 2017 zal er door de bands The Hearted en The Broken Anchors een heerlijke pot punkrock geserveerd worden tijdens Friday On The Rocks! Een lekkere manier dus om je weekend te beginnen. POB en café De Speeltuin organiseren al jarenlang het wekelijkse evenement Friday On The Rocks om bands die zich naar de top aan het werken zijn een kans te geven om hun bekendheid te vergroten of om hun bestaande fans te vermaken. Het café aan de Visserstraat 14 te Breda gaat om 21.00 uur open, aanvang van de optredens is om 22.00 uur en de entree is wederom geheel gratis.
The Hearted (Debbie Schoone)
The Hearted is een energieke poppunkband uit Rotterdam, met mannelijke en vrouwelijke lead vocalen, catchy melodieuze gitaren en energieke drums. Invloeden zijn er van bands als State Champs, Neck Deep en A Day To Remember. Sinds de oprichting in 2011 heeft The Hearted al flink wat kilometers gemaakt. De band tourde niet alleen door Nederland, maar speelde ook shows in België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. In 2014 werd debuut album Sorry For Apologizing uitgebracht en daarbij verschenen de officiële video's voor de singles Make All Mistakes en Jack Knife. Na de Europese release tour speelde The Hearted hun eerste cameo in de Nederlandse speelfilm Dromers en werden zij geselecteerd als kandidaat voor De Grote Prijs van Nederland. Ook namen zij deel aan het Stage Europe Network uitwisselingsprogramma, waar zij met zes andere bands uit Europa samenwerkten. In 2016 werd de huidige line-up bereikt, en vanaf dat moment bestaat de band uit zanger en gitarist Jip Lee, zangeres en gitariste Kayleigh van der Wijst, drummer Tom Schoone en bassist Casper de Haas. Deze twee laatstgenoemden nemen ook de achtergrondzang voor hun rekening. Met een uitverkochte Blink-182 tribute show in de Melkweg, Amsterdam wordt 2017 muzikaal goed afgetrapt. De gloednieuwe single Ink And Feathers werd in de lente uitgebracht, en de band reist het hele land weer door om het publiek te trakteren op een fijn potje poppunkrock. Zo ook het Bredase publiek, want de band komt maar wat graag naar Friday On The Rocks toe!
The Broken Anchors
The Broken Anchors maakt simpele punkrock met een catchy en rauw randje. Bassist Bram en drummer Jasper leggen die solide basis neer, waarover gitaristen Erik en Sander de fijne riffjes en solo's kunnen afvuren, en daarbij nemen deze twee ook nog eens de zang voor hun rekening. Het viertal, waarvan de leden al in eerdere punkrockbands zoals New Pokerface en The Death Traps zaten, bracht begin 2016 hun eerste wapenfeit uit: de vijf tracks tellende Better Off ep. Uitgekomen op het Bredase label Outlaws In Charge, en inmiddels ook al uitverkocht. De muziek van The Broken Anchors is te vergelijken met dat van genrehelden zoals Off With Their Heads, Bouncing Souls en Street Dogs. Eerder stonden ze al in De Spaanse Kraag, op Punkrock Riot en onlangs nog op B-Fest en deze avond dus gewoon in de Speeltuin!
 
POB en café De Speeltuin presenteren Friday On The Rocks met The Hearted en The Broken Anchors, vrijdag 11 augustus 2017, Café De Speeltuin, Visserstraat 14 te Breda. Aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis.
 
the hearted
the broken anchors

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.