Funky Friday On The Rocks met Inbetween Colours en Cluster

Vrijdag 9 juni 2017 zal er een Funky Friday On The Rocks plaatsvinden in café De Speeltuin te Breda. Deze avond zijn het de formaties Inbetween Colours uit Zaandam en het Bredase Cluster die de funk naar Friday On The Rocks toe brengen, om het weekend goed in te swingen. POB en café De Speeltuin organiseren elke vrijdagavond Friday On The Rocks, om bands uit het uitgebreide rockgenre een kans te geven om hun bekendheid te vergroten én om hun bestaande fans te vermaken. Het café aan de Visserstraat 14 te Breda gaat om 21.00 uur open, aanvang van de eerste set is om 22.00 uur en de entree is wederom geheel gratis.
Inbetween Colours
Inbetween Colours is een paar jaar geleden begonnen als een band bestaande uit vier beste vrienden, covers spelend van Red Hot Chili Peppers, The Kooks, Jet en anderen. Tegenwoordig speelt Inbetween Colours zelfgeschreven muziek en worden de optredens steeds groter. Zo hebben ze hebben intussen al in bijvoorbeeld Paradiso en de North Sea Jazz Club gestaan. In de originele nummers van Inbetween Colours is de invloed van de vroegere covers goed samengevoegd tot één eigen genre. Er zijn invloeden van pop, rock, funk en indie te horen en de muziek is vrolijk, licht en catchy. De nummers nodigen uit tot het wagen van een dansje en er wordt dan ook regelmatig flink gedanst bij de optredens van Inbetween Colours. Onlangs is de nieuwe single Find My Way in een ramvolle De Flux in thuishaven Zaandam gepresenteerd, en ter promotie van die single komen de heren nu waar wat graag ook eens in Breda rocken.ClusterCluster is al een paar jaar lang die frisse Bredase bands voor jong en oud met eigen werk en hier en daar een pakkende cover. Deze band bestaat uit zangeres Amber Winter, toetsenist Lucas Vermeer, bassist Mees Booden, drummer Stijn Valkenburg en gitarist Alex Smith. De band staat als een huis, en blazen regelmatig het dak ervan af. Zeker wanneer ze ook de backing vocals en de blazers meenemen. De band laat zich maar wat graag beïnvloeden door de muziek van Joss Stone, Chaka Khan, Michael Jackson, Alicia Keys, Stevie Wonder, Bee Gees en Anastacia. In 2014 en 2016 wisten ze zichzelf tot winnaars van de Jazz Talent Award te laten kronen, tijdens het Breda Jazzfestival. Funk en soul spat van deze band af, net als het enthousiasme van deze jonge lui. Laat je verassen door Cluster, maar kom vooral luisteren en genieten van én dansen bij deze enthousiaste band.
POB en café De Speeltuin presenteren Friday On The Rocks met Inbetween Colours en Cluster, vrijdag 9 juni 2017, Café De Speeltuin, Visserstraat 14 te Breda. Aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis.
inbetween colours
cluster

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.