Friday On The Rocks met The Elbees en Monday At 8

Vrijdag 5 mei 2017 vindt er weer een Friday On The Rocks plaats in café De Speeltuin te Breda. Deze avond niet de gebruikelijke bands met eigen werk maar twee bands die covers spelen; The Elbees en Monday At 8. POB en café De Speeltuin organiseren elke vrijdagavond Friday On The Rocks, om bands uit het uitgebreide rockgenre een kans te geven om hun bekendheid te vergroten én om hun bestaande fans te vermaken. Het café aan de Visserstraat 14 te Breda gaat om 21.00 uur open, aanvang van de eerste set is om 22.00 uur en de entree is wederom geheel gratis.The ElbeesGroovy muziek waarop gedanst mag worden, dit is de basis waar viermansband The Elbees voor staat. De huidige bezetting is ongeveer drie maanden bij elkaar en vanaf het allereerste moment konden zij elkaar vinden in de strakke, ritmische slagen van de funk. De band is begonnen met vocaliste Lotte en bassist Bas vanuit hun interesse in de muziek afkomstig van het bekende Motown platenlabel. In de zoektocht naar een drummer en gitarist, om het geluid verder uit te breiden, kwamen Badjo en Rik op hun spoor. Door de toevoeging van hun power, ritmische beats en creatieve funky riffjes is de basis gezet en ging de trein rijden. Het doel vanaf dan is duidelijk: groovy muziek maken waarop gedanst kan, mag én zal worden. The Elbees willen het publiek meenemen in hun passie en liefde voor muziek. Eigentijdse funknummers van Justin Timberlake, maar ook James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder en The Jackson 5 komen voorbij. Andere artiesten met een funky bassline, zoals Red Hot Chilli Peppers, zitten daarnaast ook in het repertoire van The Elbees.Monday At 8Monday At 8 is een vrij nieuwe én jonge pop- en rockcoverband uit Breda. Deze zevenmans formatie bestaat uit de zangeressen Laura van Kleef en Lindsay van Eekelen, toetseniste Else Buitendijk, gitaristen Juul van den Heijkant en Tim Occhipinti, bassist Joost Lorijn en drummer Koen van der Burgt. Ze doen niets lievers dan het publiek amuseren met een breed scala aan nummers, waarbij ze van de rustige pop van Adele tot aan de opzwepende rock van Muse gaan. Live wisselen ze dus pop- en rocknummers af, waardoor een optreden van Monday At 8 altijd opzwepend, vrolijk en met een rauw randje is. Kom kijken, luisteren, genieten en waag gerust een dansje, want ze maken de muziek niet om enkel stil bij te blijven staan en te luisteren. Zelfs meezingen is toegestaan!
POB en café De Speeltuin presenteren Friday On The Rocks met The Elbees en Monday At 8, vrijdag 5 mei 2017, Café De Speeltuin, Visserstraat 14 te Breda. Aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis.
monday at 8

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.