Friday On The Rocks met Out Of The Way en Lukewarm Ocean

Vrijdag 23 juni 2017 kun je bij Friday On The Rocks in café De Speeltuin te Breda genieten van een lekkere pot rock, geserveerd door de bands Out Of The Way en Lukewarm Ocean. POB en café De Speeltuin organiseren elke vrijdagavond Friday On The Rocks, om bands uit het uitgebreide rockgenre een kans te geven om hun bekendheid te vergroten én om hun bestaande fans te vermaken. Het café aan de Visserstraat 14 te Breda gaat om 21.00 uur open, aanvang van het eerste optreden is om 22.00 uur en de entree is wederom geheel gratis.
Out Of The Way
Out Of The Way is een jonge Amsterdamse rockband, opgericht eind 2015, met invloeden uit vooral de garage- maar ook punk-, blues-, en alternativerock. Stevige drumpartijen, vuile riffs, strakke baslijnen, bruisende adrenaline en een punky attitude. En alleen maar eigen werk! In maart 2016 hebben zij hun eerste ep uitgebracht, welke een jaar later door een tweede ep werd opgevolgd. Drummer Daan is een groot liefhebber van metalbands. Bassist Daniël is de oudste van de band, en zijn voorkeur ligt bij stonerrock. Gitarist en zanger Levi is de jongste van de drie, en heeft dan weer een bluesy achtergrond. Muzikale diversiteit is dus wat de klok slaat binnen deze band, en dat leidt tot eigen werk met een verrassende muzikale frisheid.
Lukewarm Ocean
Inpluggen, aftikken en gaan! Dat is Lukewarm Ocean in een notendop. Dit trio gaat terug naar de invasie van gitaren en bombastische drums. En dit dan weer getint met psyche, een sterke dosis garage, beat, rock ’n roll en kruipende wuivende baslijnen. Dit beest gedijt op een gewaagde, fuzzy, psyche guitar beat injection.
 
POB en café De Speeltuin presenteren Friday On The Rocks met Out Of The Way en Lukewarm Ocean, vrijdag 23 juni 2017, Café De Speeltuin, Visserstraat 14 te Breda. Aanvang 22.00 uur en entree geheel gratis.
 
out of the way
lukewarm ocean

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.