Al sinds 13 mei 2006 is 3ThaHardWay de avond bij uitstek waar bands uit het harde tot hardste segment van het muzikale spectrum van zich kunnen laten horen. In de bijna 5 jaar dat 3ThaHardWay wordt georganiseerd hebben al vele bands het publiek in de Boulevard, en tijdelijk de Groene Sael, spreekwoordelijk alle hoeken van de locatie laten zien. Het podium heeft al zuchtend en krakend de vele beukende drums, stuwende bassen, gierende gitaren en brullende vocalen te verduren gehad. Om nog maar te zwijgen over de spijkers die uit de vloer gespeeld zijn of de fundering die onder al dit geweld heeft liggen trillen.
 
Naast alle locale en regionale bands die aan de 3ThaHardWay voorwaarden voldoen; hard, harder of hardst spelend alsof je leven ervan af hangt, hebben ook de nodige nationale en zelfs internationale bands het podium betreden. Tijdens de jaarlijkse POBparade verhuist het 3ThaHardWay-circus naar Podium Bloos waar dan onder de noemer ThaHardWay een uitgebreidere editie plaatsvindt, met meer bands, meer decibels en een nog grotere pit voor het publiek wat volledig uit haar dak gaat.
 
Voor meer info kijk ook eens op 3ThaHardWayFacebook of volg ons via twitter@_3ThaHardWay 
  

X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.