OOO
Er zal een bonte mix van surf, punk en rock te zien en horen, maar meer nog te beleven zijn tijdens deze Friday On The Rocks.
lees meer »
Dear Adam
Op zaterdag 22 juli 2017 komt Dear Adam tijdens de derde editie van de Zomerse POBHert optreden.
lees meer »
Sabbardeya
Deze Friday On The Rocks eens geen recht toe recht aan rock, maar rock met een experimenteel randje.
lees meer »
Damé (Fleur Ewalds)
Op zaterdag 15 juli 2017 kun je tijdens de tweede editie van Zomerse POBHert in het Hijgend Hert komen genieten van de muziek van Damé.
lees meer »
Tithonus (Dimly Lit Stages)
Op Quatorze Julliet kun je tijdens Friday On The Rocks extra hard knallend het weekend in met de optredens van Tithonus en Queen's...
lees meer »
Aline Hilderink
De eerste Zomerse POBHert van dit jaar verwelkomt singer/songwriter Aline Hilderink, geen onbekende voor POB of café het Hijgend Hert.
lees meer »
Lifelong
Verwacht deze Friday On The Rocks een avond vol scheurende gitaren, pakkende melodieën en Rock'n'Roll.
lees meer »
My Own Army (Daniella de Haan)
Op vrijdag 30 juni 2017 kun je voor een laatste keer deze maand tijdens Friday On The Rocks het weekend nog eens lekker rockend ingaan.
lees meer »
Out Of The Way
Vrijdag 23 juni 2017 kun je bij Friday On The Rocks genieten van een lekkere pot rock, geserveerd door Out Of The Way en Lukewarm Ocean.
lees meer »
Ballarat Bandit (Olaf van Noord)
Op vrijdag 16 juni zullen de bands Ballarat Bandit en El Fatso gaan vlammen bij Friday On The Rocks in café De Speeltuin te Breda.
lees meer »
X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.