HunterStreet
Vrijdag 29 september 2017 kun je niet alleen je weekend weer goed beginnen, maar ook de maand goed uitknallen tijdens Friday On The Rocks.
lees meer »
Fool Moon (Ron Dekkers)
Op vrijdag 22 september 2017 kun je je weekend weer goed beginnen met een nieuwe Friday On The Rocks.
lees meer »
Batenburg Hellbillie
Vrijdag 15 september 2016 kun je bij Friday On The Rocks alvast goed in de stemming komen voor het Breda Barst festival.
lees meer »
Vanavond Nog
Deze avond zal muzikaal duo Vanavond Nog het podium van het Hijgend Hert betreden en het publiek trakteren op hun mooiste liedjes.
lees meer »
Prey Drive
Het Engelse Prey Drive komt naar Breda toe, en zal deze avond het Nederlandse Charades meenemen.
lees meer »
Dave Caljouw
Op zaterdagavond kun je tijdens Zomerse POBHert wederom komen genieten van een optreden die past bij de sfeer van een zomerse avond.
lees meer »
Mantra Maze
Het podium van Friday On The Rocks in De Speeltuin wordt vrijgemaakt voor de dampende stoner- en bluesrock van Mantra Maze en Sheverine!
lees meer »
Moonlit Minstrels
Zaterdag 19 augustus 2017 vindt er weer een editie van Zomerse POBHert plaats, in café Het Hijgend Hert deze avond de Moonlit Minstrels.
lees meer »
The Vision Of Johanna
Beide bands hebben meer, zo niet veel meer te bieden dan recht toe recht aan rock!
lees meer »
Power2
Deze avond staat er slechts één band, en niet de gebruikelijk twee, op het podium van Friday On The Rocks; Bredase rockcoverband Power2!
lees meer »
X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.