Choco
Op vrijdag 31 maart 2017 knal je het weekend schreeuwend en rockend in én de maand swingend uit tijdens Friday On The Rocks.
lees meer »
Black Burned Blimp
Vrijdag 24 maart 2017 zal het weekend pas echt goed én knallend beginnen bij Friday On The Rocks in café De Speeltuin.
lees meer »
Novatia
Tijdens deze Friday On The Rocks de volle aandacht voor melodieën en harmonieën, samenspel en samenzang.
lees meer »
The Naked Sweat Drips
Deze Friday On The Rocks de psychogrunge band The Naked Sweat Drips en het stonerdoom duo Coffins For Fat People op de bühne.
lees meer »
Certain Animals
Op vrijdag 3 maart 2017 wordt het podium van Friday On The Rocks vrijgemaakt voor trio Certain Animals en kwintet Chasing Mavericks.
lees meer »
Red Lucky Seven
Verwacht een Friday On The Rocks in café De Speeltuin vol pop en rock, om het weekend meer dan goed te beginnen!
lees meer »
Boxruba (Rutger van der Bent)
Op vrijdag 10 februari 2017 rockt Friday On The Rocks in café De Speeltuin, aan de Visserstraat 14 te Breda, je het weekend goed in!
lees meer »
Papajahkur
Op deze eerste vrijdag van de tweede maand van het jaar tapt Friday On The Rocks weer eens uit een iets ander maar zeker lekker vaatje.
lees meer »
Kid Harlequin (Remon Berkers)
Op vrijdag 27 januari 2017 zal tijdens de Cultuurnacht Breda in De Speeltuin zoals het publiek gewend is, Friday On The Rocks plaatsvinden.
lees meer »
Windup Space (Kaylian Harteveld)
Op vrijdag 20 januari 2017 kan het publiek in café De Speeltuin te Breda weer genieten van een nieuwe editie van Friday On The Rocks.
lees meer »
X
Als u een fout tegen komt of als u specifieke functionaliteit mist op deze pagina, stuurt u ons dan vanaf hier een bericht.